sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tammikuun parhaat palat snäpin puolelta

Moikka! Mua ei vielä väsytä yhtään ja äsken päädyin selailemaan snäppiin tallennettuja kuvia. Sieltä löyty ihan hauskojakin kuvia ja ajattelin tulla heittämään tänne muutamat kuvat sieltä snäpin puolelta. Jos et vielä seuraa mua snapchatissa, niin mut saa lisätä nimellä tinpee, sinne tulee aina vähän erilaisia kuvia ja hetkiä, kun tänne blogiin :-) Oon nähnyt näitä snäppikollaaseja muittenkin blogeissa ja musta niitä on kiva katella, joten aattelin nyt sitten itekkin!
1. Tää on varmaan eka kerta ku oon saanut jonkun filtterin toimimaan Caraan. 2. Facewsappiki oli jo niin lähellä :-D 3. Tää kuvaa mua niin hyvin, joka kouluaamu.
4. Tuitui söpö Tuuti<3 5. Meatloveriton tammikuu ja Tonin suunnaton tuki :-D 6. Se oli menoa sit Saksaa kohti!

7. Kerkesin ostamaan ekat tuliaiset just vähän ennen ku pääsin koneeseen. 8. En vielä tossakaan vaiheessa voinu käsittää, että pääsen Green Dayn keikalle. 9. Ja hyvä, että käsitin vielä tässäkään vaiheessa!
10. Pakollinen matkaselfie 11. Välipalaa! 12. Liian lyhyt reissu!
13. Tuuti kävi leikkauksessa, ja sen mahassa oleva haava piti suojata, joten hankittiin sille ihan tajuttoman söpö puku :-D 14. Viivin kanssa käytiin pari kertaa lenkillä, kun ne oli Pekan kanssa kuusaalla käymässä. 15. Kuva sen kertoo, huippukiekkoo.
16. Viime sunnuntaina käytiin porukalla kiinalaisessa syömässä, viime kerrasta onkin jo aikaa. 17. Ei sitä aina jaksais...18. Sims3 taas pitkän tauon jälkeen, parasta!

Mitäs tykkäsitte tälläsestä postauksesta? Liian pitkä, lyhyt vai sopiva? Enköhän mäkin kohta lähe nukkumaan, hyvää alkavaa viikkoa teille :-)

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus (: Mun mielestä sopivan pituinen!

    VastaaPoista
  2. Snäppipostauksia on kyllä mukava lukea silloin tällöin :) Näkee niin paljon paremmin sitä bloggaajan arkea blogin ulkopuolella :D Voin vaan kuvitella kuinka upea kokemus tuo Green Day oli ♥

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne on :-) Oli kyllä ihan mahtava<3 Kiitos kommentista!

      Poista