tiistai 28. helmikuuta 2017

5 tulevaisuuden suunnitelmaa

Tänään mä tuun kertomaan teille mun tulevaisuuden suunnitelmista/haaveista. Tähän mennessä mun blogista on löytynyt vaan tänhetkisistä asioista ja vähän ehkä menneistäkin, joten nyt on tulevaisuuden vuoro! Kaikki haaveet ei kuitenkaan oo mitään ihan lähitulevaisuuden suunnitelmia.
1.Töihin ulkomaille. Mulla ois tarkotuksena lähteä tekemään syventävä, ja viimeinen, työharjoittelu ulkomaille. Vaihto-opiskelua oon myös miettinyt, mutta koska opiskelu ei oo mulle se ihan ykkösjuttu, niin en usko, että opiskelu ulkomailla ois yhtään sen helpompaa/mielekkäämpää. Ainakaan mulle. Työnteko sen sijaan tuntuu mielenkiintoiselle ja musta ois paljon kivempaa tehdä se ulkomailla kuin Suomessa. Mun mielestä näihin tilaisuuksiin täytyy tarttua ja mulla alkaa olla tän koulun suhteen viime hetket päästä ulkomaille! Kohdemaana oon ajatellut Espanjaa.

2. Valmistuminen.  Toinen kouluun liittyvä on ihan se valmistuminen. Haluun eroon jo koulunkäynnistä :-D Onhan siinä puolensa ja on toi paljon mielekkäämpää kuin vaikka lukiossa. Siltikään en kovin paljon nauti opiskelusta.

3. Työelämä. Tää tulee sitten sen valmistumisen jälkeen. Mahdollisimman nopeasti töihin. Käynhän mä tälläkin hetkellä töissä, mutta tällä tarkotan sellasta kokopäivätyötä. Mulla on ollut hyvä tuuri tähän mennessä työpaikkojen kanssa. Jo se, että oon edes saanut töitä on hienoa, mutta se, että oon vielä tykännytkin niistä, on aina tietty hyvä juttu!
4. Rahan säästäminen ja häät. Tää on se ei niin lähivuosien suunnitelma. Tai riippu tietty, miten kukakin määrittelee lähitulevaisuuden :-D Nää kuitenkin liittyy aika oleellisesti yhteen. Se on ehdottoman varmaa, että haluan käydä koulun loppuun ennen kun mennään Tonin kanssa naimisiin. Se, että kuinka nopeesti valmistumisen jälkeen, riippuu aika pitkälti siitä, kuinka paljon rahaa saa oikeasti säästettyä. Tulot ei tällä hetkellä oo mitenkään päätä huimaavia, mutta säästö se on pienikin säästö :-)
5. Hetkessä eläminen ja siitä nauttiminen. Tää on näistä se tärkein. On hyvä olla suunnitelmia, mutta niihin ei saa tarrautua liikaa ja ns. laskea niiden varaan. Koskaan ei tiedä, mitä huominen tuo tullessaan, joten on ihan turha suunnitella liian tarkkaan. Jos löydän jonkun superkivan harjoittelupaikan Suomesta, niin en mä jätä menemättä sinne vaan sen takia, että oon ajatellut tekeväni sen ulkomailla. Jos voitan ihan hirmusen summan rahaa nettikasinolta, niin fuck it, muutetaan Espanjaan vaikka ihan muuten vaan :-D
Tälläsiä suunnitelmia mulla ois tulevaisuuden suhteen :-) Toiset näistä painottuu selvästi vuoden tai kahden sisään, mutta osa ajoittuu sitten selvästi kauemmas. Minkälaisia suunnitelmia tai haaveita teillä on? :-)




4 kommenttia:

  1. Todella piristävä postaus! ja todella kivasti onnistuneet kuvat! Itse aloitin vasta opiskelut AMK:ssa, joten itselläni ei ole vielä kiire sieltä pois! Mutta aivan super kiva postaus jatka samaan malliin!

    www.believemydestiny.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! & ihania kukkia ♥ Hetkessä eläminen ja nauttiminen on kyllä hyvä aina muistaa!

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista