lauantai 25. maaliskuuta 2017

Nämä tahdon IKEAsta

Heippa! Oon jo pitkään suunnitellut pikku päiväreissua Ikeaan, lähinnä sen takia, että haluan kunnon työpöydän. Voin sanoa rehellisesti, että ton pöydän (tämä), minkä löysin fb roskalava ryhmästä, on jäänyt hyvin vähälle käytölle. Pöydässä ei oo muuten mitään vikaa, mutta se on vaan yksinkertaisesti liian pieni. Siinä ei mahdu tekemään mitää, joten siitä on tullut vaan tavaroitten säilytyspaikka...Kumminkin näin kevään ja kesän lähestyessä tajusin myös, että meidän parvekehan on vielä laittamatta! Muutettiin tosiaan talvella, joten parveekkeella ei oo oikeestaan tullut käytyä muuten kuin viemässä välillä ruoka sinne jäähtymään :-D Haluan kumminkin, että meillä on nätti parveke ja nään jo sieluni silmin millanen siitä tulee! Sikspä ajattelin koota teille tälläsen kollaasin, mitä haluaisin sieltä Ikeasta hankkia :-) Nähtäväksi jää, mitä sieltä sitten oikeasti lähtee matkaan.

Kuvien alkuperä numeroa painamalla: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

En osaa vielä päättää kumman työpöydän haluaisin, hintaero ei kovinkaan suuri oo ja visuaalisesti 2.pöytä on ehkä kivempi, täytyy katsoa minkälaiset laatikot noi sitten on ja kuinka paljon niihin tavaraa mahtuis. Kollaasin loput tuotteet onkin sitten obviously parvekkeelle :-D Tai no miksei noi kasvit sisällekkin kävis, mutta tässä tapauksessa ne menis partsille. Tollanen pikkupöytä ois ihana ja ehkä pari tollasta pientä penkkiä sais ihan hyvin mahdutettua. Neljäs kuva siis meinaa nyt tota lattiaa, ei tota tuolia :-D Vaikka toi tuolikin on kyllä omalla tavallaan kiva! Mutta toi lattia on musta ihana ja sopis ihanasti tohon parvekkeelle. Kuvat 3, 7, 8, 9 ja 10 onkin sitten muuta somistusta varten. Jotain kasveja haluan ehdottomasti ja miksei vaikkapa molempia kuvan pitkiä kasveja. Toisaalta ois hauska tehdä tollaen pikkunen kaktustarha joistain kivoista kaktuksista, ois ainakin helppo hoitaa :-D Toi tikapuusysteemi on myös ihana, ja helppo myös toteuttaa itse. Toinen asia onkin sitten se, että jaksaisinko ite tollasia väsätä! Noi on kyllä nähtävä ihan livenä, jotta tietää sopisko ne oikeasti tonne. Toi ritilä on tosi ihana, mutta se ei välttämättä oo oikein parvekematskua, mitä mieltä ootte? Tälläsiä mulla ois nyt päällimäisinä haaveina kotiuttaa sieltä Ikeasta, mitä tykkäätte? :-)

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja löytöjä, itse oon enemmän tuon toisen pöydän kannalla, mutta jos säilytystila on ongelma, niin ykkönen varmasti järkevämpi vaihtoehto:) Voi kun pääsisi itsekin sisustamaan!

    VastaaPoista
  2. Jag heter Mikael Berg. Jag kallas MICKE. Mulla on se pienin micke-pöytä ja se on kyllä tosi toimiva! t. Viivi

    VastaaPoista
  3. Kivoja juttuja! Molemmat noista kirjoituspöydistä on kyllä kivoja, mutta varmaan sitten paikan päällä huomaa mikä on itselleen sopivampi. Ja ehdottomasti kasveja parvekkeelle, ne luo niin freshin fiiliksen! :--D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista