lauantai 19. marraskuuta 2016

Meidän koti

Moikka. Oon ollu sunnuntai-illasta asti kipeä, mutta nyt vihdoin taas elävien kirjoissa! Kuluneelta viikolta ei siis oo mitään kuvamateriaalia, mutta ajattelin kumminkin tulla tänne postailemaan. Sen kunniaks, että Tonin kanssa molemmat ollaan vihdoin terveitä, päätettiin siivota koko kämppä lattiasta kattoon ja oikein perusteellisesti. Mikä oiskaan siis parempaa, kun esitellä meidän koti, kun se on viimisen päälle siistinä? :-D Ollaan asuttu nyt meidän uudessa asunnossa kuukausi ja kaks päivää ja ollaan kyllä tykätty tositosi paljon! Kotiuduttiin tosi nopeesti ja tää paikka tuntuu oikeesti kodilta<3

Vasemmanpuoleinen kuva on otettu heti ovesta tullessa ja oikea kuva heti "eteisen" jälkeen. Eli tosta vasemmasta kuvasta kun kääntäis katseen vasemmalle, näkis sen, mitä näkyy oikeanpuoleisessa kuvassa.
Eteisestä päästään heti olkkariin, joka on mun mielestä ihana! Varsinkin edelliseen asuntoon verrattuna. Niin tilava ja rakastan tota ikkunalautaa, minkä saa ihanasti koristeltua<3
Olkkarista päästään meijän ruokailutilaan. Hankintalistalla ois hiukan isompi ruokapöytä, jotta toi tila ei jää niin tyhjäksi. Tän hetkisessä ruokapöydässä ei muuten mitään vikaa oo.
Ja ruokailuhuoneesta päästään loogisesti keittiöön. Keittiö on kans musta tosi kiva tässä asunnossa, vaikka ei kovinkaan iso. Kaapistot on äskettäin uusittu ja keittiö on muutenkin siisti. Ainut mitä toivoisin, on enemmän säilytystilaa. Ps. En tosiaan tiedä mitä näiden kahden kuvan laadulle kävi, mutta kyllä näistä käsityksen saa :-)
Keittiön toisesta oviaukosta pääsee käytävälle, mistä näkyy meidän eteiseen ja mistä pääsee meidän makkariin. Makkari on heti käytävän oikealla puolella. Vaikka keittiössä ei oo niin paljon säilytystilaa, niin muualta sitä löytyy, esim. tältä käytävältä. Säilytystilan määrä on tosi tärkeetä mun mielestä, jotta saa kaikki tavarat omille paikoilleen. 
Ja tältä se makkari näyttää! Rakastan tota päätyseinää<3 Ei olla laitettu edes verhoja makkariin, koska meidän mielestä ne pilais ton kauniin seinän!
Viimeisenä meidän vessa/kylppäri. Heti ulko-ovesta tultaessa tää löytyy vasemmalta. Siisti vessa, jossa ei oo valittamista. Suihkukoppi on musta kiva ja onneks tilava! Suihkukopin vieressä on myös paikka pesukoneelle. Eihän meidän vessa mikään iso oo, mutta ei se silti oo liian pienikään. Vielä kun ois oma sauna, niin tää kämppä ois oikeesti ihan täydellinen.

Tältä meidän asunto siis näyttää, huom, just siivottuna. Se onkin sit eri asia, miltä täällä näyttää, kun ei olla just siivottu :-D Ollaan kyllä yllättävän tarkkoja siitä, että hirveitä sotkuja ei kerkeä kasaantumaan. Tää postaus oli vaikee tehdä, mutta toivon, että saitte käsityksen nyt meidän asunnosta ja ettei tää ollut liian sekava postaus :-)










10 kommenttia:

  1. Me miesystävän kanssa muutetaan ehkä kolmioon, ja samalla meidän yhteiseen ekaan asuntoon, ja ku katoin teidän kodin kuvia niin iski ihan hirvee sisustuskuume D: varsinkin kun meillä on yks ihana asunto kiikarissa ja en oo varma saadaaks me se, apua!

    Toho makkarin ikkunaan sopis mahdollisesti jotkut yksiväriset verhot, jotka melko samaa sävyä kuin seinä, eivät silloin ehkä pilais sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustaminen on kyllä ihan parasta, ja samalla yks ikuisuusprojekti :-D Toivotaan paljon, että saatte sen asunnon! Sekin on välillä haastavaa..

      Totta muutes, pitääkin miettiä! :-) Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Tosi kiva postaus ja hienon näköinen asunto! :) Näitä asuntopostauksia on aina kivaa lukea!

    ♥: Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Asuntopostaukset on myös mun lemppareita :-)

      Poista
  3. Asunto postaukset on parhaita. Teidän sohva on ihanan iso. Tuntuu ettei 3 hengen divaanilla tee mitään kun elää parisuhteessa.. :")

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista! Ja joo, meilläkin oli edellisessä kämpässä 3 hengen divaani ja kyllähän se ahtaaks tuppas käymään :-D

      Poista
  4. Ompa kotoisan näköistä! Ja hirveän kokoinen sohva, mäkin haluan! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Haha, joo ihan ykköshankinta viime aikoina! :-D

      Poista
  5. Kiva "talo" teillä ja erityisesti tykkään tosta makkarinne seinästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on ihan mun lemppari myös! Pahoittelut, että vastaamisessa kesti :-)

      Poista