torstai 27. heinäkuuta 2017

My day / Day off

Ensimmäinen My day- postaus tän blogin aikana, ja "teemana" vapaapäivä. Näätte siis miten vietin mun vapaapäivän tämän viikon maanantaina!
 Ekan kerran heräsin vähän ennen kymmentä, mutta vapaapäivän kunniaks päätin jatkaa vielä unia. Lopulta heräsin noin tunnin päästä, mutta nousin vasta 11.15, koska rutiinina on makoilla sängyssä sen aikaa, että saan instan, snäpin ja jodelin selattua ja sen jälkeen pelaan vielä hetken Tapped out:ia!
Aamupala parvekkeella<3 Mun aamu alkaa lähes poikkeuksetta aamupuurolla.
 Aamupalan jälkeen kauppaan hakeamaan ruokatarpeet tälle päivälle.
 Kaupasta kotiuduttua kattelin hetken telkkaria. Oikeesti, mikä vois olla parempaa, kuin kattoa hömppäohjelmia, tällä kertaa päädyin Liville ja Neljät häät Amerikassa, just hyvä.
 Ennen yhtä aloin valmistamaan tortilloja. En oo pitkään aikaan tehnyt ite tortiloja.
 Ja hitto että ne oli hyviä pitkästä aikaa! Ruuan jälkeen Toni lähti töihin ja mä palasin hetkeks telkkarin pariin.
 Pikasuihku ja sen jälkeen meikkaamaan.
 Tällänen meikki 15 minuutin meikkaamisen jälkeen. Aika perus meikki mulle.
 #OOTD
 Klo 15.15 ja Tarua hakemaan.
 Eka kerta molemmilla kun käytiin tällä kirpparilla. Yllätyttiin niin positiivisesti! Toi näyttää tosi pieneltä, mutta olikin ihan älyttömän suuri. Mäkin tein jopa jotain löytöjä. Kirpparin jälkeen kävästiin vielä Veturissa.
 Puol seiskan maissa kävin viemässä auton takas äitille ja moikkaamassa näitä ihania pikkupossuja<3 Annoin myös äitille kirpparilta löytämäni palapelin, oli onnistunut ostos! Äiti lähti viemään mua kotiin ja matkalla käytiin vielä Lidlissä.
 Kotiin päästyä aloin laittamaan mun kirpparilöytöjä esille. Musta noi kissapullot on niiin kivoja, ja nyt löysin kolme kappaletta hyvään hintaan! Ostin myös punasen Mariskoolin mun aikaisemmin saadun sinivihreän seuraksi.
 Asettelun jälkeen maistoin aamulla ostamaani Maisku välipalapatukkaa. Ihan hitsin hyvää! Jostain syystä olin saanu pähäni, että noi on jotenkin terveellisiä, mutta tuoteselosteen luettuani jouduin pettymään. Tosin mikään noin hyvänmakuinen ei voi olla terveellistä :-D
 Sitten nopea pyörähdys koneella lukemassa blogit ja sähköpostit.
 Iltapalaks tortilla ja Täydelliset naiset pyörimään. Ihan parasta. Toinen kausi alkaa jo vetelemään viimesiään.
 Vähän kymmenen jälkeen Toni tuli töistä kotiin, jee<3
 Toni pelaili hetken Fifaa ja sain auttaa sitä kasaamaan joukkueen.
 Vielä pakko kattoa yks Harry Potteri, ne on niin parhaita. Ite oon nähny noi varmaan miljoona kertaa, mutta Toni kattoo näitä leffoja nyt toista kertaa elämässään.
 Ja kello 1.45 sänkyyn. Ois ehkä pitänyt jättää toi leffa välistä, koska ite menin seuraavana päivänä aamuvuoroon ja voin sanoa, että väsytti aamulla :-D Niin hyvä leffa, että oli se sen arvosta.


Tällänen oli mun maanantai! Toivottavasti tykkäsitte, koska näitä on niin kiva toteuttaa, että saatanpa tehdä näitä lisää vielä :-)

6 kommenttia:

  1. Hei! Blogisi vaikuttaa tosi kivalta, jään seurailemmaan! :)

    https://mitensirpaleetkootaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentista, käyn katsomassa myös sun blogin :-)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus! :) Neljät häät Amerikassa on kyllä yks munkin lempparihömppäohjelmista haha :D

    VastaaPoista
  4. Tää oli tosi kiva postaus! Tortillat on tosi herkullisia ja Potterit ovat kyllä ihan parhaita! Kivalta päivältä vaikutti :)

    Sara V

    VastaaPoista