tiistai 20. kesäkuuta 2017

Helppo ruoka kuumaan kesäpäivään

Heippa! On taas ollut vähän taukoa postailusta, mutta tänään ois taas sateisen päivän ansiosta aikaa tulla kirjottelemaan. Hassua sinänsä, että tää postaus sopii kyllä paremmin hellepäivään, ajattelin nimittäin jakaa teille eilisen kanasalaatin ohjeen. Mä oon ainakin sellanen, että kun on oikein lämmintä, niin ei tee mitään tuhtia ruokaa mieli, joten siks eilen päädyin pitkästä aikaa kanasalaattiin!
 Kanasalaatti, tai mikä tahansa salaatti on siitä kiva, että sitä voi niin helposti muokata omanlaiseks ja tehä just sellasen, kun haluaa. Tällä kertaa mun salaattiin kuului:
kurkkua
tomaattia
jääsalaattia
punasipulia
ananasta
maustamatona kanaa
valkosipulikrutonkeja
keitettyjä kananmunia
mozzarellaa 

 Salaattihan on tosi helppo valmistaa, pilkkoo ainekset ja paistaa ja maustaa kanan :-D Ite maustoin kanan ylläolevilla mausteilla. Ei liikaa mausteita, jotta salaatti pysyy raikkaana, muttei myöskään liian vähän, niin ettei se maistu miltään! Mä en ikinä heitä kanoja suoraan salaattiastiaan, koska en halua, että koko salaatti lämpenee. Sikspä otan aina muun salaatin omalle lautaselle ja laitan kanaa sekaan sen verran kun haluan.

Krutongit oli tosi hyvä lisä salaattiin, ja mun onneks salaattia riitti vielä vähän tällekkin päivälle. Voin kyllä suositella kaikille, koska tästä saa just sellasen kun haluaa! Tosta tuli aika ruokaisa ja täyttävä, mutta kieltämättä esim. patonki ois kruunannut tän aterian.

Tällästä tällä kertaa, kohtahan on taas jo juhannus, enkä malta oottaa, että pääsen mökille<3 Katotaan, jos saisin vielä jonkun postauksen ennen mökille lähtöä teille tehtyä :-) Ps. blogi ei oo muuttumassa mikskään ruokablogiksi, vaikka edellinenkin postaus käsitteli mun kokkauksia :-D

6 kommenttia:

  1. Salaatit on sellanen juttu et niitä tahtoo aina syödä kesäsin. Grilliruoka on oikeastaan itselläni ainoa lämmin ruoka jota tahdon kesäisin syödä. Kesällä kun ei oikein tee mieli syödä kauheasti lämpimiä ruokia. Saalaatti on siitä siis hyvä, kun siihen sivuun paistaa esim, just kanaa. Tämän reseptin laitan kyllä ylös, sillä se näyttää ja kuulostaa todella hyvältä :)

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, ja kesän loppupuolella alkaa välillä se grillauskin tökkiä :-D Hyvää se olikin, ja kiva jos sait itselles uuden reseptin :-)

      Poista
  2. Mä mietinkin että mitähän ruokaa tekisin loppuviikoks mut nyt alkokin tehä mieli kanasalaattia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, ei muuta kuin kauppaan ostamaan salaattitarpeet :-D

      Poista
  3. Ooh nam näyttää hyvältä! Kanasalaatti on kyllä mun ehdoton lemppari ruoka, joten tää ohje menee täälläkin ylös :) Mozzarellaa & kananmunia en ookaan koskaan laittanut mun salaattiin, mutta ne vois olla kyllä kiva lisä!

    https://millattt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä sika hyvää, vaikka ite sanonkin :-D Kannattaa kokeilla, tekee salaatista vähän ruokaisamman!

      Poista