sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Viikonloppu ilman suunnitelmia

Mukavaa sunnuntaita teille! :-) Mulla on ollut ihana viikonloppu, ja kuten otsikkokin sen kertoo, mulla ei ollut mitään suunnitelmia sitä varten. Täydellinen rentoutumisviikonloppu siis. Eilen olin tosin aamuvuorossa, mutta pääsin jo kahden jälkeen töistä, joten eipä se haitannut. Lauantaina tehtiin Tonin kanssa suursiivous, ihanaa olla ihan puhtaassa ja siistissä kodissa! Illalla haettiin vielä Cara meille yökylään ja kohta oiskin tarkotus lähteä yhdessä lenkille. Suuntana oiskin taas kerran tehdas, mistä edellisen postauksen kuvat on otettu. Toni ei oo vielä käynyt siellä, joten hyvällä säällähän sinne on kiva kävellä. Salille ois myös tarkotus suunnata, ja sen jälkeen Tonin vanhemmille syömään. Illalla saadaan vielä iskän tekemiä laskiaispullia, nam!


Tuntuu, etten pitkään aikaan oo päässyt viettämään tällästä viikonloppua, aina on ollut jotain suunnitelmia ja tekemistä ja jotenkin aikataulutettua. Jotenkin ihan parasta, kun pääsee tekemään asioita just silloin kun haluaa. Tää viikonloppu tuli kyllä tarpeeseen ja nyt rentoutuneena kohti uutta viikkoa :-) Miten teidän viikonloppu on sujunut?



Kuvissa siis äitin ja iskän koirat, Cara ja Tuuti<3 Otin nää kuvat reilu viikko sitten, kun olin niitä hoitamassa yks päivä! Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti