keskiviikko 4. lokakuuta 2017

My day / Ensin työ, sitten huvit

Näin keskiviikkoiltana on hyvä muistella kahen viikon takaista pikkulauantaita, kun juhlittiin Viivin synttäreitä. Tällä kertaa se tapahtuu my dayn muodossa! 
 Aamulla olin vielä niin unenpöpperössä, kun lähin kouluun, että en ees kuvia muistanut ottaa. Toisaalta koulussa ei mitään erikoista ollut, istuin pari tuntia tietokoneluokassa ja lähin kotiin :-D Koulusta lähtiessä kävin Lidlin kautta ja suuntasin kotiin. Kotona söin vähän välipalaa, Tuomon Luomun leivät on parhaita<3
 Sen jälkeen kerkesin vielä vähän siivoilla ja sen jälkeen suoristelinkin hiukset pitkästä aikaa.
 Tän jälkeen oli vuorossa meikkaaminen ja aina yhtä ihanien irtoripsien laittaminen. Ripset on niin nätin näköset, mutta vihaan niitten laittamista :-D
Ja meikki valmis.
 Illan juomasekotukset valmiiks ja ruokaa naamariin ennen töitä. Annos ei näytä kovin nätiltä, mutta hyvää se oli!
Matkalla töihin, ottaaks muutkin aina tälläsiä hienoja vahinkokuvia? Mä oon ite aika mestari ottaa niitä :-D Tässä näkee hyin myös sen kuvakulman vaikutuksen!
 Ennen töitä kerkesin vielä vähän käyä pyörimässä kaupoilla, mitään en kyllä ostanut. Töissätöissä.
 Mun herkkueväät! Ja vähän näyteikkunan järkkäilyä.
 Äiti ja Viivi tuli mua hakemaan töistä ja siitä suunnattiinkin suoraan Kouvolan approille!
 Ja tästähän se ilta sitten pääosin koostukin. Harmi että päästin vasta noin klo 20.30 alottamaan, tuli vähän kiire kerätä leimoja (tunsin sen nahoissani seuraavana päivänä)...Mutta saatiin kun saatiinkin tarvittavat leimat ennen määräaikaa.
Matkalla neljänteen baariin!
 Mua ärsyttää kun tää kuva juomalistasta heilahti, ja olin ihan varma että joojoo hyvä siitä tuli, ja vasta aamulla huomasin, että eihän tosta mitään selvää saa :-D Oli kyllä ihanaa, kun rillossakin oli opiskelijahinnat. Illan vika kuva onkin sitten kotimatkalta, kun Toni tuli kiltisti meijät hakemaan! Tän kuvan epäselvyyttä en ees ihmettele...:-D


6 kommenttia:

  1. Enkestä tota vikaa kuvaa susta. Niin onnellinen tinpe ❤.

    VastaaPoista
  2. Alkoholi tekee aina onnelliseks<3 eivaa, ihana siä<3

    VastaaPoista
  3. Ihanan rehellinen & hauska my day postaus!! :D

    VastaaPoista
  4. Kauheen kiva postaus! En oo koskaan oikeen ymmärtäny blogeissa näitä myday, videoilla menee, mutta sä olit tehny täs kyl kivan :) Nää tämmöset postaukset on vaan sellasia, et ne on suunattu pääasiassa itselle. Ois kiva lukee sulta jotain deepimpää postausta ku selvästi osaat kirjottaa :) hyvää syksyn jatkoo!

    https://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihanasta kommentista! Toi on kyllä totta, enimmäkseen nää kai on itselle, tai ainakin ite saa sen fiiliksen tälläsistä postauksista. Voipi olla, että jossain vaiheessa tulee sitä syvällisempääkin teksitä, kunhan se vaan tuntuu ittelle luontevalta :-) Hyvää syksyä sinnekkin!

      Poista