sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Hanhet


Heippa, ja kivaa sunnuntaita kaikille :-) Mä kävin eilen tässä lähistöllä kuvailemassa satoja, ellen tuhansia hanhia. Kävin viikolla äitin ja iskän luona, ja iskä näytti kuvia samaisista hanhista, mitä oli käynyt aikasemmin kuvailemassa. Sain iskältä koordinaatit ja enää ei tarvinnut kun oottaa hyvää säätä ja napata kamera messiin ja lähteä ottamaan kuvia. Eilen töitten jälkeen vihdoin oli aikaa ja hyvä ilma, joten ajattelin lähtä kattomaan, että vieläkö hanhet majailee samassa paikassa, ja siellähän niitä oli. En oo ikinä nähnyt samaan aikaan niin montaa hanhea. Niistä läks kaiken lisäks vielä ihan älytön ääni :-D



Kiersin koko lammen, ja yhellä viereisellä pellolla oli kans iso lauma hanhia. Aloin ottamaan kuvia ja hetken päästä ne kaikki päätti lähtä yhtä aikaa lentoon. Ensin tuli ihan hiljasta, sitten hirvee läiske niitten siivistä ja sen jälkeen ne kaikki alkoi yhtä aikaa huutamaan :-D Voin sanoo, että siinä vaiheessa mun jo valmiiks isot silmät oli varmaan lautasen kokoset ja suu ihan ammollaan. Mun lisäks sattu olemaan yks mies siinä samoilla paikoilla kuvailemassa ja sillä oli kyllä ihan sama reaktio! Hanhet kaarsi pellon yli suoraan meidän yläpuolelle, joten mä koin parhaaksi pakkautua takasin autoon ja jatkaa matkaa. Mutta oli se kyllä mieletön näky.





Harmi, kun mulla ei oo kun toi yks objektiivi, toisenlaisella ois varmaan saanut parempia kuvia ja päässyt lähemmäs hanhia, mutta oon mä näihinkin tyytyväinen! Nyt mä alan työstämään opparia, palaillaan taas ja mukavaa alkavaa viikkoa :-)

15 kommenttia:

  1. Olipa ihania kuvia! Oot todella hyvä kuvaaja :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vautsi mitä kuvia! Varsinkin noi viimesimmät!!

    VastaaPoista
  3. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Heips! Sä ja sun blogi pääsitte esittelyyn mun blogiin. :)
    http://www.nooraemilia.fi/2017/10/blogeja-lukulistalle.html

    VastaaPoista
  5. Vau miten kivoja kuvia!<3 Välittyy kunnon syksyinen fiilis :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihania syksykuvia!! Varsinkin noi lintukuvat on upeita :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia! Toi toka on mun lempparikuva!

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista