keskiviikko 9. elokuuta 2017

The best weekend of 2017

Jep, vuoden paras viikonloppu oli ehdottomasti viime viikonloppu. Vietettiin se Viivin kanssa Helsingissä Weekend festivaaleilla ja siitä asti kun tultiin kotiin, oon vaan halunnu takasin. Toi oli jotenkin niin täydellinen viikonloppu, ja valehtelematta voin sanoa, etten muista koska mulla ois ollu noin kivaa :-) Meidän majoitus oli tosi hyvällä paikalla ja muutenkin hostelli oli tosi siisti ja saatiin rahoille vastinetta. Vaikka perjantaina aamulla satoi ihan kaatamalla, niin sää kuitenkin vaihtui ihanan aurinkoiseksi ennen kun itse festarit alko. Toki meidän kengät kastu aivan läpimäriks kun ootettiin rannekkeen vaihtoa, mutta onneks oli hienot sadeviitat ja säilyttiin muuten kuivina :-) Tietysti kun oli satanut ihan kaatamalla oli festarialueella muutamia pieniä järviä. Ei vesilammikoita vaan ihan oikeesti järviä :-D Mutta se ei meidän menoa haitannu, sielä me kahlailtiin, esiintyjiäkin pääs kattomaan lähempää kun yleensä, osa ihmisistä kun oli laittanut ne ykköset päälle eikä halunnut hengailla lätäköissä :-D



 Toisena päivänä olikin sitten koko päivän ajan ihan täydellinen sää ja palettiin auringossa aika hienosti :-D Viiville jäi hieno rusketusraja tosta flamingosta ja sulasta! Täydellinen viikonloppu, mitään en vaihtais. Ei sitä pysty sanoilla kuvaamaan, eikä kuvilla näyttämään kuinka kivaa meillä oli<3 Nyt on taas melkein vuosi hirveetä odottamista, sillä noi on vaan sellaset festarit mitä rakastan, maineestaan huolimatta! Mutta eihän sitä voi tietää jos vaikka työharjoittelu on samaan aikaan, esimerkiksi ulkomailla. 
 Loppuun vielä kuva kengistä festareitten jälkeen :-D Kaikki lika kuitenkin lähti pesussa pois, mikä oli positiivinen yllätys!










2 kommenttia:

  1. Hahah festarit kyllä usein verottavat kenkiä ja paljon... :D Mutta tosi hyvät niistä tuli pesun jälkeen, ihan kuin uudet! Weekendeillä ois huippu käydä itsekin joskus, ehkä jopa ensi vuonna :)

    www.ellileppiniemi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekkin yllätyin positiivisesti :-D Suosittelen kyllä ehdottomasti :-)

      Poista