maanantai 22. toukokuuta 2017

Päivä Korkeasaaressa

Moi! Mulla oli eilen niin kiva päivä, ettei mitään rajaa! Vihdoin ja viimein pääsin taas käymään Korkeasaaressa, kun vietiin Tonin kummityttö sinne retkelle. Musta eläimet on niin ihania, että voisin käydä tuolla varmaan joka päivä. Pääsyliputkaan ei oo kalliit, tosin kaikki muu siellä onkin sitten ylihinnoiteltua. Ihan ok makuinen hamppariateria kun makso sen 17,20€…:-D Ens kerralla omat eväät mukaan! Kyllä siitä veny tollanen kokopäiväreissu, 11 jälkeen lähettiin ja kasin maissa oltiin kotona. Tosin Satu halus vielä Korkeasaaren jälkeen porukoille kattomaan koiria :-D Hyvin me kaikki jaksettiin kävellä koko päivä, vaikka autolle päästyä oltiinkin aika loppu. Meille osu hyvä sääkin, aurinko paisto kirkkaalta taivaalta, mutta ei ollut kuitenkaan liian kuuma! Naama mulla vähän palo, mutta yön aikana se on onneks muuttunut rusketukseks :-) 

Osa kissaeläimistäkin jakso juoksennella ja leikkiä. Muistan nimittäin joskus, kun oon käynyt oikein kuumana päivänä, niin ainakaan ne kissat ei silloin oo jaksanut tehdä yhtään mitään! Kuvia oli vähän hankala ottaa osasta eläimistä, kun aitauksien lasi heijasti, tai kun kamera tahto tarkentaa vaan niihin aidan rautoihin. Pitäis vielä hankkia objektiivi, millä pääsee zoomaamalla pidemmälle! Osasta sai kuitenkin ihan hyviä kuvia :-) Näiden kuvien kera toivotan teille mukavaa alkanutta viikkoa!


 Satuttiin just paikalle, kun tää leopardi alko leikkimään ton laatikon kanssa. Tonne oli siis laitettu jotain lihaa ja jonkun aikaa sillä kyllä meni, ennen kuin sai ton laatikon revittyä auki. 

 Karhut oli ihan unessa, molemmat tais nauttia auringosta vaan :-)
 Ja tässä on nyt sit se ateria...Ei mun mielestä ihan 17 euron arvonen :-D



 Toi Satun reppu sopi kyllä paremmin kuin hyvin Tonille :-D



10 kommenttia:

  1. Hitsit mäkin haluun tonne joskus! :D

    https://millattt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihan kivoja kuvia, itse haluan myös käydä korkeasaaressa ja päästä tietenkin samalla käyttämään kameraa :) Itse en onneksi usko, että ruokailu tapahtuisi sielä sillä tuo hamppari ei paljon imartele tarjontaa.. :D

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kyllä kädä :-) Ja jep suosittelen kyllä omia eväitä, tai sitten saaren muita ravintoloita, ne on muistaakseni kyllä hinta-laatusuhteeltaan parempia!

      Poista
  3. Ihania kuvia! Olin viimekesänä myös Korkeasaaressa, ja vähän harmitti kun tiikerit ja muut eläimet mitä olisin tahtonut nähdä oli juuri siihen aikoihin lepäilemässä.

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi mikä ikävä tuli korkea saareen! Pitää ampaista sinne heti kun tulee vähän pilvisempi päivä :) viimeksi kun siellä käytiin ja oli kamala helle niin kaikki elukat jökötti vaan luolissaan kun oli niin kuuma eikä nähty oikein mitään :D

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, nyt sitten kokemuksen perusteella siis viileenä päivänä retkelle! :-)

      Poista
  5. Ei vitsit!! Nyt tuli hirvee hinku päästä kesällä korkeasaareen! :D Ja toi on ihan ärsyttävän totta, että tuollaisissa paikoissa, mukaanlukien kaikki huvipuistot yms saa maksaa itsensä aivan kipeäksi ruuista yms. Aivan ylihinnoiteltuja. Mutta, koska ei tavallaan ole sitä kilpailua, vaan kaikki menee Korkeasaaren tai oli paikka nyt sitten vaikka huvipuisto, pussiin, ja muualta et siihen hätään oikein ruokaa saa, niin pakko se on maksaa. Täytyy kyllä jos/kun kesällä saa aikaiseksi tuolla vierailtua, tsekata muiden alueen ravintoloiden tarjonta, jos kerta tuo oli vielä huono annos hintaan nähden! :D
    Aivan ihana blogi sulla muuten! Jään lukijaksi, jotta löydän tänne myös jatkossa :)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kun kesäretkeä suunnittelemaan! :-) Nojoo toi on kyllä totta. Ja suosittelen kyllä jotain muuta :-D Kiitos paljon, mukavaa, että uusia lukijoita saa mukaan :-)

      Poista