keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Repoveden kansallispuisto

Heippa! Tänään mä tuun tänne blogin puolelle ihanien maisemien kera! Käytiin nimittäin eilen Viivin kanssa Repovedellä ulkoilemassa. Eipä oo moneen vuoteen tullut käytyä, enkä tosiaan muistanut, että se saakelin riippusilta oli niin ahdistava :-D

 Puhuttiin Viivin kanssa, että pienempinä käytiin varmaan useemman kerran vuodessa siellä, mutta vanhemmiten se sitten jäi. Voi olla, että aika on kullannut muistot, ja todellisuudessa ei käyty niin useesti siellä, kun muisteltiin! Nyt saatin kumminkin se aikaseks ja varmasti mennään lähiaikoina uudestaan. Ainut miinus on, että sinne on matkaa n. 40 km, mutta kyllä noitten maisemien ja ihanan ulkoilun takia kannattaakin vähän ajella :-)


 Meidän lenkistä tuli 4,22 km pituinen ja aikaa tähän kului 1.25h! Tietysti välillä pysäheltiin ottamaan kuvia, mutta yleensä laitettiin Sportstrackeri tauolle, kun pysähyttiin vähän pidemmäks aikaa. Yleensähän ton pituuseen lenkkiin täällä "normaali" maastossa menee noin 45 minuuttia, mutta se on niin paljon rankempaa (ja tehokkaampaa!) tuolla maastossa, ettei ihmekkään, kun aikaa kului ton verran.

Tässäkin kuvassa on vaan murto-osa siitä, kuinka ylös noi raput meni. Noita oli ihan älyttömästi ja voin sanoo, että oltiin aika hapoilla, kun ylös asti päästiin :-D Rappusten jälkeen kyllä avautu niin huima näköala, ettei mitään rajaa! Kuvat tossa alapuolella niistä :-)


Tää ei muuten oo mikään optinen harha, vaan toi reuna on tossa, ja se ei ookkaan mikään ihan pikku pudotus sitten. Hyi. Vähän ihmetytti, että miten tossa ei oo mitään kaidetta :-D Mutta hei, tällästä tällä kertaa. Jos oot täältä päin, tai miksei muualtakin, niin menkää ihmeessä käymään tuolla! Siellä on monen monta reittiä, mistä voi valita mieluisensa ja hyvät reittiohjeet matkanvarrella, eihän mekään ees eksytty!



2 kommenttia:

  1. Aivan ihania maisemia ja niin kivan kuuloinen retki!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista